Visie & Missie

Visie

In de huidige maatschappij zijn wij vaak niet bewust bezig met ons welzijn. Wij denken pas aan welzijn op het moment dat we ons niet “wel” meer voelen. De eerste aanpak is dan om een medisch arts te consulteren voor de bestrijding van de symptomen. Maar veel aandoeningen zijn lifestyle gerelateerd en kunnen ook door lifestyle aanpassingen voorkomen worden dan wel verminderen. Recente onderzoeken laten zien dat bepaalde hartaandoeningen met levensstijl aanpassingen verbeteren. Ook veel maag, darm en lever klachten verminderen of verdwijnen wanneer invloeden zoals voeding en stress worden aangepast.

This moment is all there is

Rumi

Wat nodig is in onze westerse maatschappij, is dat wij leiding nemen over ons welzijn en onze levensstijl eens goed onder loop nemen. Dit betekent als individu dat je actief bezig bent met je welzijn, zowel fysiek, mentaal als spiritueel. Dit doe je door bewust te voelen wat er in je binnenwereld speelt en welk deel van jezelf aandacht nodig heeft. Je welzijn gebruiken als een metafoor voor het leven. Waar liggen de behoeftes en hoe bewust sta je erin. Bij translucentlife speel ik in op deze behoefte door preventief bezig te zijn met verschillende lifestyle aspecten en waar nodig verschillende professionals te betrekken. Op deze manier bied ik een holistisch coachingstraject aan.

Translucentlife staat voor een licht doorschijnend leven, i.e. bewust leven. Ieder mens is uniek en komt iets brengen. Bewustzijn van jouw unieke energie maakt een authentiek en betekenisvol leven mogelijk.

bladeren

Missie

Translucentlife is naast een praktijk voor life en loopbaan coaching ook een “holistisch lifestyle platform” waarin zelfstandige professionals samenwerken om individuen te begeleiden naar een bewuster leven – holistisch lifestyle coaching.

 “Life is not measured by the number of breaths we take but by the moments that take our breath away”
Maya Evangelou

Lees mijn laatste blog posts