Over mij

Perine Simon-Davelaar

perine_color_23

Geboren in Nijmegen en sinds mijn zesde opgegroeid in Den Haag, met ouders uit de Antillen, ben en voel ik mij naast Nederlander en vrouw, moeilijk in een hokje te plaatsen. Mijn mengelmoes van een achtergrond reikt letterlijk tot in mijn DNA. Bewustwording van al die aspecten van mijzelf is mijn reis in het leven. Ik ben de energie die al die verschillen uiteindelijk verbind waardoor zich een nieuw uniek wezen kan vormen. Zo voel ik mij ook in mijn werk. Mensen komen vaak met één vraag maar die is uiteindelijk te herleiden tot verschillende onderdelen van hun zelf. Ik zie mijzelf als degene die bewustmaakt en verbind.

“The true sign of intelligence is not knowledge but imagination”

Albert Einstein

Ik ben afgestudeerd econoom aan de Universiteit van Amsterdam en psycholoog aan de Roosevelt University in Chicago. Tevens ben ik afgestudeerd creatief loopbaan coach aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen. Sinds 2018 zit ik in een certificeringstraject bij de Coactive Coaching Institute. En daarnaast ben ik gecertificeerd DISC en 12 Driving Forces consultant. Ik ben moeder van drie prachtige dochters en samen met mijn man wonen we, na een aantal jaren in het buitenland te hebben gezeten, sinds 2006 in Den Haag.

Het werken aan bewust leven is mijn passie. We leven in interessante tijden waarin de afleiding naar buiten toe constant aanwezig is. Eindeloze mogelijkheden worden ons continu voorgeschoteld. De weg van creatie is echter van binnen naar buiten. Het kleine bevruchte eitje maakt zich langzaam klaar om op het juiste moment naar buiten te treden en het avontuur aan te gaan. Geven wij nog voldoende gehoor aan die onzichtbare, mysterieuze binnenwereld die zich op haar tijd kenbaar wil maken?

_04A3561

 “Life isn’t about finding yourself. It’s about creating yourself.”
George Bernard Shaw

_04A3495

Als coach is die oneindige binnen wereld mijn leidraad. Datgene waar ik aandacht aan wil geven. Ik gebruik daarbij conventionele coachingstechnieken, maar ook creatieve wegen, zoals meditaties, visualisaties, werken met symboliek bijvoorbeeld die van de astrologie. Ik word geïnspireerd door mensen zoals, Oprah Winfrey, Brené Brown, Gregg Bradon en Robin Sharma, die ieder op hun eigen manier een boodschap brengen van authenticiteit en natuurlijk zelfleiderschap. Maar ook mensen zoals Eckhart Tolle, Deepak Choprah, de Daila Lama hebben mooie spirituele boodschappen heel toegankelijk gemaakt. Mijn persoonlijke doel is al deze wijsheden te verbinden en deze in zowel mijn eigen leven als ook mijn coaching toe te passen op een manier die voor mij en voor mijn cliënten, ieder op zijn eigen manier, werkt.

Mijn levensmotto en les is:

“Berustend in het hier en nu de bron van liefde ervaren”
– Perine Simon-Davelaar

Lees mijn laatste blog posts