Over mij

Perine Simon-Davelaar

perine_color_23

Ik ben afgestudeerd econoom aan de Universiteit van Amsterdam en psycholoog aan de Roosevelt University in Chicago. Tevens ben ik afgestudeerd creatief loopbaan coach aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen. Sinds 2018 zit ik in een certificeringstraject bij de Coactive Coaching Institute. En daarnaast ben ik gecertificeerd DISC en 12 Driving Forces consultant. Ik ben moeder van drie prachtige dochters en samen met mijn man wonen we, na een aantal jaren in het buitenland te hebben gezeten, sinds 2006 in Den Haag.

“The true sign of intelligence is not knowledge but imagination”

Albert Einstein

Het werken aan bewust leven is mijn passie. We leven in interessante tijden waarin de afleiding naar buiten toe constant aanwezig is. Eindeloze mogelijkheden worden ons continu voorgeschoteld. De weg van creatie is echter van binnen naar buiten.  Geven wij nog voldoende gehoor aan die onzichtbare, mysterieuze binnenwereld?

_04A3561

 “Life isn’t about finding yourself. It’s about creating yourself.”
George Bernard Shaw

_04A3495
NOBCO EMCC Logo

Als coach is die oneindige binnen wereld mijn leidraad. Datgene waar ik aandacht aan wil geven. Ik gebruik daarbij conventionele coachingstechnieken, maar ook creatieve wegen, zoals meditaties, visualisaties, werken met symboliek bijvoorbeeld die van de astrologie. Ik word geïnspireerd door mensen zoals, Oprah Winfrey, Brené Brown, Gregg Bradon en Robin Sharma, die ieder op hun eigen manier een boodschap brengen van authenticiteit en natuurlijk zelfleiderschap. Maar ook mensen zoals Eckhart Tolle, Deepak Choprah, de Daila Lama hebben mooie spirituele boodschappen heel toegankelijk gemaakt. Mijn persoonlijke doel is al deze wijsheden te verbinden en deze in zowel mijn eigen leven als ook mijn coaching toe te passen op een manier die voor mij en voor mijn cliënten, ieder op zijn eigen manier, werkt.

Mijn levensmotto en les is:

“Berustend in het hier en nu de bron van liefde ervaren”
– Perine Simon-Davelaar

Lees mijn laatste blog posts

De kracht van ritme: Op welk tempo loop jij jouw leven?

Dansen doe je vanzelfsprekend op het ritme van de muziek. Je voelt daarin automatisch aan…

Learning never ends….

BLIJVEN LEREN..... Co-active Professional Coach Certification (CPCC) Het curriculum om CPCC te worden is 1...

Vitaal de zomer in: Hoe doe je dat?

Vitaal zijn. Wat betekent dat eigenlijk? Volgens de Dikke van Dale betekent “vitaal”:   Voor…

Van rups naar vlinder: Een innerlijke transformatie

Ga staan voor  jouw levensverhaal en kom er voor uit. Alleen dan kan je een…