Mental coaching

Mental Coaching

_04A3451

Als mental coach richt ik mij op het versterken van jouw mentale welzijn. Ik gebruik daarbij de Coactive Coaching methode, die er van uitgaat dat de coach en de coachee gelijkwaardige partners zijn in het coachingsproces. Samen kijken we waar jij op dit moment tegen aan loopt. Vandaaruit gaan wij aan de slag met het ontdekken van jouw kernwaarden, jouw talenten en wat jij in dit leven komt brengen. We onderzoeken daarin hoe dat zich vertaald naar jouw leven en de hoogte en diepte punten die je daar in ervaart. Ik begeleid jou om vanuit jouw kracht beslissingen te kunnen maken die goed voor jou zijn. We staan stil bij de overtuigingen die jij jezelf hebt opgelegd en kijken waar nodig of we deze kunnen vervangen met nieuwe inzichten die jou verder brengen.

Mental coaching kan na 1 sessie al verhelderend en voldoende voor jou zijn. Vaak hebben we echter een aantal sessies nodig om echt tot diepgaande inzichten en of veranderingen te kunnen komen. De sessies vinden plaats in mijn kantoor in Den Haag, online of op locatie, net wat jou beter uitkomt. In sommige gevallen doe ik een sessie al wandelend in het bos of op het strand, e.e.a. afhankelijk van wat ik denk dat nodig is en natuurlijk in overleg.

“Keep looking up, that’s the secret of life” 

Snoopy

Voor wie?

Je wil bewust in het leven staan en in de wereld iets bijdragen. Je wilt meer bewustzijn over wie jij in de kern bent en wat jij brengt. Je bent op zoek naar authenticiteit, zelfleiderschap en zingeving. Deze zoektocht kan zich uitten doormiddel van uitdagingen op het gebied van werk, familie en/of op persoonlijk vlak. Vragen waar je mee loopt zijn; Is dit wel de baan voor mij?  Waarom zet ik mezelf niet krachtig neer? Waarom doe ik niet wat ik wil? Waarom loop ik tegen bepaalde relatie issues aan? Wat wil ik eigenlijk met mijn leven?

Wat je in de kern wil is bewust vanuit jouw kracht beslissingen nemen die goed voor jou zijn. In dit bewustwordingsproces heb jij een spiegel nodig. Iemand die jou spiegelt wat jij eigenlijk zelf al weet. Iemand die jou helpt te transformeren naar diegenen die je in de kern bent. Herken je jezelf hierin? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mijn sessies zijn in het Nederlands of Engels. Cliënten buiten Nederland zijn ook welkom.

_04A3411

This moment is all there is
Rumi

Gratis kennismakingsgesprek 30 minuten

Wat zeggen anderen?

“De rust die Perine uitstraalt is voor een druk persoon zoals ik heerlijk. Ik kan landen bij Perine. Met haar frisse en optimistische kijk, durft ze moeilijke vragen te stellen om mij uit te dagen. Dit heeft mij geholpen om mijn pad richting te geven.”

Willemijn Buijn

“Perine is an amazing coach who gave me a comforting, non judgemental place to talk during our session. Her kindness and positive energy combined with intuition makes her work so powerful. She is not only a great listener, but manages to dive deep to find the core of my problems in a very efficient way. I would definitely recommend her to my friends and family”

Bernadett Nagy