Loopbaan coaching

Wat is loopbaan coaching?

_04A3451

Deze coachingsessies zijn gericht op het onderzoeken van de uitdagingen die je tegen komt op je werk en het helder krijgen van wat jouw unieke waarde is en hoe dit zich vertaalt naar het werk wat jij kan doen. Ik gebruik daarbij de Coactive Coaching methode, die er van uitgaat dat de coach en de coachee gelijkwaardige partners zijn in het coachingsproces. Samen gaan wij aan de slag met het ontdekken van jouw unieke energie, datgene wat jij bent en wat jij toevoegt, hetzij op je huidige werk danwel in een nieuwe werk vorm.  Ik begeleid jou om vanuit jouw kracht beslissingen te kunnen maken die goed voor jou zijn en ook om je communicatie daarin naar buiten toe helder te maken. We staan stil bij de overtuigingen die jij jezelf hebt opgelegd en kijken waar nodig of we deze kunnen vervangen met nieuwe inzichten die jou verder brengen.

Loopbaan coaching kan na 1 sessie al verhelderend en voldoende voor jou zijn. Vaak hebben we echter een aantal sessies nodig om echt tot diepgaande inzichten en of veranderingen te kunnen komen. De sessies vinden plaats in mijn kantoor in Den Haag, online of op (de werk) locatie, net wat jou beter uitkomt. In sommige gevallen doe ik een sessie al wandelend in het bos of op het strand, e.e.a. afhankelijk van wat ik denk dat nodig is.

“Keep looking up, that’s the secret of life” 

Snoopy

Voor wie?

Iedereen die op wat voor manier dan ook vast loopt op zijn of haar werk. En voor diegenen die zoekende zijn naar hun unieke professionele bijdrage in de wereld.

_04A3411

This moment is all there is
Rumi

_04A3417

Enkele voorbeelden van loopbaan coaching vragen zijn:

  • “Ik ben niet happy met mijn werk, hoe verder?”
  • “Hoe kan ik beter aangeven wat ik wil?
  • “Hoe combineer ik mijn rol als professional met mijn rol thuis – work/life balance?”
  • Wat is mijn unieke kracht en bijdrage en hoe kan ik die beter inzetten?
  • Hoe ga ik om met uitdagingen op mijn werk?