Loopbaan coaching

Wat is loopbaan coaching?

_04A3451

De  loopbaancoachingsessies zijn gericht op het onderzoeken van de uitdagingen die je tegen komt op je werk en het helder krijgen van wat jouw unieke waarde is en hoe dit zich vertaalt naar het werk wat jij doet. Ik gebruik daarbij de Coactive Coaching methode, die er van uitgaat dat de coach en de coachee gelijkwaardige partners zijn in het coachingsproces. Samen gaan wij aan de slag met het ontdekken van jouw unieke energie, datgene wat jij bent en wat jij toevoegt, hetzij op je huidige werk danwel in een nieuwe werk vorm.  Ik begeleid jou om vanuit jouw kracht beslissingen te kunnen maken die goed voor jou zijn en ook om je communicatie daarin naar buiten toe helder te maken. We staan stil bij de overtuigingen die jij jezelf hebt opgelegd en kijken waar nodig of we deze kunnen vervangen met nieuwe inzichten die jou verder brengen. Als gecertificeerd DISC en 12 Driving Forces consultant, is het daarnaast ook mogelijk vaak in opdracht van jouw organisatie, dat ik deze assessment tools tijdens het traject in zet. Het doel is dan voor jou om verder inzicht te krijgen in jouw voorkeursgedrag en innerlijke drijfveren.

Loopbaan coaching kan na 1 sessie al verhelderend en voldoende voor jou zijn. Vaak hebben we echter een aantal sessies nodig om echt tot diepgaande inzichten en of veranderingen te komen. Een standaard traject is 6 sessies. Deze vinden plaats in mijn kantoor in Den Haag, online of op (de werk) locatie, net wat jou beter uitkomt. In sommige gevallen doe ik een sessie al wandelend in het bos of op het strand, e.e.a. afhankelijk van wat ik denk dat nodig is.

“Keep looking up, that’s the secret of life” 

Snoopy

Voor wie?

Iedereen die op wat voor manier dan ook vast loopt op zijn of haar werk. En voor diegenen die zoekende zijn naar hun unieke professionele bijdrage in de wereld.

_04A3411

This moment is all there is
Rumi

_04A3417

Enkele voorbeelden van loopbaan coaching vragen zijn:

  • “Ik ben niet happy met mijn werk, hoe verder?”
  • “Hoe kan ik beter aangeven wat ik wil?
  • “Hoe combineer ik mijn rol als professional met mijn rol thuis – work/life balance?”
  • Wat is mijn unieke kracht en bijdrage en hoe kan ik die beter inzetten?
  • Hoe ga ik om met uitdagingen op mijn werk?

Gratis kennismakingsgesprek 30 minuten

Wat zeggen anderen?

“During the life coaching sessions with Perine I was taught how to ask myself the most relevant questions to discover my core-values. Which values are most important to me in my life? And how do I live up to those values? Perine showed me very useful tools on how to find my inner strength and how to let that strength guide me in my decision making. This insight has helped me in a very positive way both in my career and my personal life. Basically Perine showed me how to become a better version of myself; mentally balanced, clear, calm and ready for the future!”

Merit G.- Consultant

“De rust die Perine uitstraalt is voor een druk persoon zoals ik heerlijk. Ik kan landen bij Perine. Met haar frisse en optimistische kijk, durft ze moeilijke vragen te stellen om mij uit te dagen. Dit heeft mij geholpen om mijn pad richting te geven.”

Willemijn B. – trainer, stress & burnout coach