Wat houdt mij tegen te gaan voor wat ik echt wil?

Loop je al een tijd te twijfelen maar durf je de stap niet te nemen naar iets nieuws? Creëer meer mentale ruimte door te focussen op wat echt belangrijk voor jou is. Onderzoek samen met mij hoe je verder kunt komen in je leven, laat mij jouw mental coach worden.

Over Mental coaching

Mijn mental coachingsessies zijn gericht op het versterken van jouw mentale welzijn. Ik begeleid jou om vanuit kracht beslissingen te nemen die goed voor jou zijn. Samen staan we stil bij de overtuigingen die jij jezelf hebt opgelegd en kijken waar nodig of jij deze kunt vervangen met nieuwe inzichten die jou verder helpen. Onderzoek wie jij in de kern bent, i.e. je waarden, talenten, dromen en wat jij in deze wereld komt brengen. Ontdek je eigen ik en durf deze uit te dragen! Leer nee te zeggen tegen alles wat niet bij jou past en voor jezelf te kiezen. Geef richting aan jouw pad en focus je weer op wat echt belangrijk is. Als mental coach is het mijn passie om jou verder te helpen naar de beste versie van jezelf.

Mental coaching kan na 1 sessie al verhelderend en voldoende voor jou zijn. Vaak hebben we echter een aantal sessies nodig om echt tot diepgaande inzichten en of veranderingen te kunnen komen. De sessies vinden plaats in mijn kantoor in Den Haag, online of op locatie, net wat jou beter uitkomt. In sommige gevallen doe ik een sessie al wandelend in het bos of op het strand, e.e.a. afhankelijk van wat ik denk dat nodig is.

Voor wie is een Mental coach geschikt?

Je bent op zoek naar:

 

  • authenticiteit (Wie ben ik in de kern? Wat drijft mij? Wat is mijn bijdrage?)
  • zelfleiderschap ( wat zijn mijn talenten en vaardigeden en hoe zet ik die in zodat ik leiderschap heb over mijn leven)
  • zingeving (waar doe ik het allemaal voor?)

 

Wat je in de kern wil is bewust vanuit jouw kracht beslissingen nemen die goed voor jou zijn. In dit bewustwordingsproces heb jij een spiegel nodig. Iemand die jou spiegelt wat jij eigenlijk zelf al weet. Iemand die jou helpt te transformeren naar diegenen die je in de kern bent. Herken je jezelf hierin? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maak kennis met Mental coaching

Maak gratis kennis met mij als Mental coach. Ik geef een 30 minuten sessie gratis weg. Dan beslis jij daarna of je verder wil.

 “Life isn’t about finding yourself. It’s about creating yourself.”
George Bernard Shaw

Kennismaking boeken met de Mental coach

Boek hier een vrijblijvende sessie van 30 minuten met de Mental coach.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees hier mijn laatste blog posts