Hoe zorg ik voor een betere balans tussen werk en privé?

Creëer meer mentale ruimte door je te focussen op wat écht belangrijk voor je is. Als loopbaancoach begeleid ik jou in het maken van keuzes.

Over Loopbaan coaching

Ervaar je veel werkdruk? Ben je op alle fronten de ballen hoog aan het houden en is de balans even zoek? Als loopbaan coach begeleid ik jou om vanuit kracht beslissingen te nemen die goed voor jou zijn. Samen onderzoeken we wat echt belangrijk voor jou is om zo een betere balans tussen werk en privé te bereiken. Ik help je om nee te leren zeggen tegen datgene wat jou niet dient en om voor jezelf te kiezen. Bewustwording van de dingen die echt bij jou horen. Geef richting aan jouw pad en focus je weer op wat echt belangrijk is. Als loopbaancoach is het mijn passie om jou verder te helpen naar de beste versie van jezelf.

.

Loopbaan coaching kan na 1 sessie al verhelderend en voldoende voor jou zijn. Vaak hebben we echter een aantal sessies nodig om echt tot diepgaande inzichten en of veranderingen te kunnen komen. De sessies vinden plaats in mijn kantoor in Den Haag, online of op (de werk) locatie, net wat jou beter uitkomt. In sommige gevallen doe ik een sessie al wandelend in het bos of op het strand, e.e.a. afhankelijk van wat ik denk dat nodig is.

Voor wie is een Loopbaan coach geschikt?

Je bent op zoek naar:

  • meer balans tussen werk en privé
  • meer tijd en ruimte voor jezelf
  • het onderzoeken van wat jou drijft, i.e. je waarden en talenten. Wat echt belangrijk voor jou is.
  • wat jouw unieke bijdrage is in de wereld zowel zakelijk als privé

 

Wat je in de kern wil is zelfleiderschap, i.e. bewust vanuit jouw kracht beslissingen nemen die goed voor jou zijn. In dit bewustwordingsproces heb jij een spiegel nodig. Iemand die jou spiegelt wat jij eigenlijk zelf al weet. Iemand die jou helpt te transformeren naar diegenen die je in de kern bent. Herken je jezelf hierin? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Maak kennis met Loopbaan coaching

Maak gratis kennis met mij als Loopbaan coach. Ik geef een 30 minuten sessie gratis weg. Dan beslis jij daarna of je verder wil.

 “Life isn’t about finding yourself. It’s about creating yourself.”
George Bernard Shaw

Kennismaking boeken met de Loopbaan coach

Boek hier een vrijblijvende sessie van 30 minuten met de Loopbaan Coach.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees hier mijn laatste blog posts